Les joguines per a dones ja fa anys que són un producte molt venut. A poc a poc, els complements eròtics s'han fet un lloc a la nostra quotidianitat i en la nostra forma d'experimentar dins de l'univers de la sexualitat. És més, moltes parelles els inclouen en les relacions sexuals diàries. Però, què passa amb les joguines expressament fetes per a homes? També n'hi han, tot i que solen passar més desapercebudes. Per aquest motiu, en aquest article te'n recomanarem algunes, per si te les vols comprar o les vols regalar.

1. Masturbador amb moviment

Aquesta joguina és una de les més famoses. Es tracta d'un masturbador que, gràcies al seu moviment i suavitat interior, provoca molt plaer a tot el penis. La part interior és de silicona de molt bona qualitat que intenta reproduir el tacte de la pell. Així mateix, és elàstica i està folrada d'un relleu que provoca encara més plaer. La seva vibració té diferents nivells i moviments i té una entrada per cada costat, opció que fa que el plaer per un costat o per l'altre sigui diferent. No porta piles, porta un cable amb entrada d'USB que es pot carregar a qualsevol lloc, fins i tot el cotxe, si és que en tens.

Masturbador amb moviment

Masturbador amb moviment

2. Aparell per fer massatges als mugrons

Habitualment, en les relacions, els mugrons de l'home es descuiden o es converteixen, simplement, una zona de pas. Ara bé, és increïble tot el plaer que pot generar la seva estimulació. Tot depèn dels gustos i per això cal provar-ho. Si resulta que ets d'aquells a qui li agrada molt aquest tipus d'estimulació, et presentem la joguina ideal. Es tracta d'un estimulador exclusiu per a mugrons que dóna petites descàrregues elèctriques, té un disseny molt simple i segur que dura molt de temps. Pots fer-lo servir sol, en parella o amb qui vulguis.

Aparell per fer massatges als mugrons

Aparell per fer massatges als mugrons

3. Ou masturbador

A diferència del masturbador amb moviment, aquest no inclou acció ni vibració l'interior. Però... el plaer que provoca és brutal. Té un material especialment elàstic i una textura que generarà una excitació enorme. Està dissenyat per estimular tota la zona íntima i és molt fàcil de fer servir, ja que és petit i flexible i el pots portar a qualsevol lloc. El material és suau i segur d'utilitzar ja que està testat i no és tòxic per a la pell. És molt fàcil de netejar: només cal esbandir-lo sota l'aigua i sabó amb PH neutre. El pots gaudir perfectament sol o incloure'l a les teves relacions sexuals habituals.

Ou masturbador

Ou masturbador

4. Estimulador de pròstata

Si ets un home heterosexual, llegeix bé això: la quantitat de plaer que es té a través de la pròstata és quelcom que has de provar. Pot ser et fa vergonya provar-ho amb la teva parella, així que… què millor que començar en solitari? Aquest estimulador té diferents tipus de vibració, en concret en té set. Ve amb càrrega USB i un disseny ultra silenciós. A més, és resistent a l'aigua, així que podràs utilitzar-lo a la dutxa o a la banyera. La nostra recomanació és que també facis ús d'algun tipus de lubricant, que mai sobra en aquesta zona.

Estimulador de pròstata

Estimulador de pròstata