Va apropar-se al quadre de la Mona Lisa, exposat al Museu del Louvre de París, disfressat. A sobre d'una cadira de rodes i amb una perruca posada al cap, un home va situar-se a prop de l'obra de Leonardo da Vinci amb una finalitat: llançar-li un pastís.

I ho va aconseguir. L'artífex de l'acte vandàlic, per arribar-hi millor, va aixecar-se de la cadira i va treure el dolç. Quan el va estavellar contra la Mona Lisa, els espectadors allà presents van quedar sorpresos. Alguns d'ells, van publicar imatges del succés a les xarxes. "Potser això és una bogeria, però un home vestit com una dona gran ha saltat d'una cadira de rodes i ha intentat trencar el vidre a prova de bales de la Mona Lisa. Després, ha procedit a empastifar el vidre. Quan ha acabat, ha tirat roses pertot arreu abans de ser expulsat per la seguretat del museu".

Sortosament, el vidre protector de l'obra va impedir que el pastís la impregnés. Així, aquest element de protecció ha evitat que l'home vestit amb una perruca i amb cadira de rodes culminés la seva acció i fes malbé el quadre de referència del Louvre que tants turistes atrau anualment.