Que sí, que Manresa és la ciutat més infidel de tot l'estat ja fa temps que es diu (bé, qui ho diu exactament és un portal de cites per a persones casades, Ashley Madison, en un informe anual). L'any passat era la número 1 i aquest 2022 repeteix.

La capital del Bages, segons la web de trobades sexuals, és Sodoma i Gomorra. El 2015, aquest portal tenia 2.300 persones que deien que eren de Manresa. I aquesta xifra deu haver anat creixent molt ja que, en el rànquing del 2020 va aparèixer en el 19è lloc de ciutats més infidels de la península (tot i el confinament) i el 2021 va escalar fins a la primera posició, un tron que enguany manté.

I tot i que no és nou ni gaire científic, la notícia continua provocant sorpresa. "És Manresa? Que absurd!", deixava anar l'empresària televisiva Carmen Lomana quan li van explicar fa uns dies al plató de "Ya son las ocho", programa de Telecinco. "Absurd" perquè la tertuliana i concursant de "¡Más que baile!" i "Supervivientes" considera que Manresa no és prou popular per ostentar aquesta corona libidinosa. Ho va intentar arreglar amb un acudit --els manresans són "uns fenòmens"-, però les seves paraules han aixecat la ira de Twitter.