Els amos del Jolie el donaven per perdut, fins que es va produir el miracle. El gos va caure al mar des d'un vaixell on viatjava amb els seus amos rumb a Eivissa. Un fort temporal de vent el va llançar al mar i la seva família no el va poder rescatar. Un dia després, però, el van trobar uns banyistes a la platja de Cope, a Águilas, Múrcia

Tot i que no se sap en quin punt exacte del Mediterràni va caure l'animal al mar,  més de 200 quilòmetres separen Eivissa a Águilas. Aquest és el trajecte que hauria nedat el Jolie per sobreviure. 

Les persones que el van trobar a la platja van avisar la Policia Local, que el va portar a les seves dependències i més tard a una protectora mentre intentaven localitzar els seus amos. El xip que portava va ser la clau per poder-los contactar. Alhora, els agents van rebre una  trucada d'una dona de Cadis que va contactar amb ells per denunciar la pèrdua del gos de la filla d'un amic seu procedent dels Estats Units.

Després de comprovar que eren els amos del gos, es va produir l'emotiu retrobament . La parella ja donava per perdut el seu gos i en recuperar-los l'emoció va brollar. Al vídeo pujat a xarxes pels agents de la Policia Local d'Águilas es pot apreciar l'alegria del moment.