Un combat entre una àvia i un fruiter ha fet embogir, de riure i tendresa, els usuaris de Twitter. Les càmeres de videovigilància de l'establiment van captar el moment en què una dona gran treu una pistola de joguina de la bossa i apunta al treballador. Aquest, ràpidament, es defensa amb un parell de plàtans que treu de la butxaca, i fa servir com si fossin armes. Els dos protagonistes riuen, com cada vegada que es troben.

Aquest vídeo acumula gairebé 52 milions de reproduccions i més d'1,4 milions de "m'agrada". Sembla però, que aquests duels no són aïllats, i els dos es preparen per combatre cada dia amb una tàctica diferent que sorprengui l'altre contrincant. Inclús utilitzen pistoles d'aigua gegants o una representació d'explosius feta amb fuites i verdures.

Un altre usuari va ajuntar tots els vídeos que trobava dels combats entre l'àvia i el reposador, i ha fet riure encara més als usuaris de les xarxes socials, que s'ho miren amb tendresa. Algunes piulades aplaudeixen l'actitud del treballador i també la de l'àvia. "Una cosa així anima el dia a qualsevol treballador@, quin amor de senyora i de dependent" deia una usuària, mentre un altre feia referència a agafar-se la vida amb humor: "si ens prenem la vida d'una altra manera, potser, ens aniria millor."