Dia trist per les xarxes socials. L'influencer de 20 anys, Carlos Sarrià, més conegut com a Charlie, ha mort després de quatre anys de lluita contra el càncer.

El jove, nascut a Alacant, va ser diagnosticat amb un sarcoma d'Ewing l'any 2018. Va aconseguir guanyar la primera batalla, però una metàstasi a la coroneta el va fer recaure. Malgrat això, el valent jove mai va perdre els ànims i va decidir obrir-se un compte a TikTok on explicava als seus seguidors com estava passant la malaltia en un to molt irònic. Mai va perdre el somriure.

L'1 d'agost, després d'uns dies de descans, el jove afirmava al seu compte que no tenia forces perquè havia passat uns dies bastant dolents. "Les estic passant, molt, molt, molt 'canutas'". Charile va comentar que tenia "un mal a l'estómac terriblement gran", i li van haver de posar una bossa de morfina.

@charrliiieeee

Adios perros , nos vemos en la otra vida.

♬ sonido original - Charlieee

La gent l'estimava molt, i ell a ells, i per això ha decidit acomiadar-se a través de les seves xarxes socials. "Adeu fills de puta, ens veiem en una altra vida", es podia llegir en una història i un post que penjava a Instagram, anunciant la trista notícia. La publicació compta amb milers de missatges dels seus seguidors que segueixen sense creure-s'ho: "No pot ser".