El ‘Boss’, com la resta de les grans estrelles del rock, envelleix. Cal assumir-ho i, sobretot, acceptar-ho. Però d'això a que Bruce Springsteen muti físicament i perillosament cap a Woody Allen ja és més dur de mastegar. L'única opció és prendre-s’ho amb humor, com ha fet Twitter amb la foto que un home ha publicat del cantant al costat d'una fan. Sigui la crisi dels 73, que compleix aviat, el 23 de setembre, o un mal –dolentíssim– posat, és innegable que aquesta aparença del Boss és sorprenent. Els propers 28 i 30 d’abril de 2023 se'l podrà veure en carn i os a l’Estadi Olímpic de Barcelona i comprovar-ho en persona.

Mike Rosenkrantz (@MikeRos59) va tuitejar aquest dimecres una fotografia que ja suma més de 36.000 ‘likes’ i, a més, hilarants i mordaces reaccions. «En cas que encara et neguis a sentir-te vell, Bruce Springsteen ara s’assembla a Woody Allen», avisa. La foto dona fe del premonitori i punyent text.

Entre els 2.000 comentaris, hi ha autèntiques joies. «M’inclino per Larry King», respon un altre usuari deTwitter xarxa social amb una imatge del cèlebre periodista nord-americà que reforça el seu argument. D’altres tiren de nostàlgia: «Encara rememoro el ‘Boss’ lluint un suèter de llana i una camisa cordada», concreta. La imatge és històrica.

La ‘vellesa’ d’altres ‘rockstars’

Altres tuitaires recorden que no només Springsteen envelleix. Per demostrar-ho, han penjat fotos de Paul McCartney o Phil Collins ben actuals. «Peter Gabriel encara aguanta bé», recorda un altre.