A vegades els pares volen ajudar els seus fills amb la compra d'aparells tecnològics, però en aquest cas potser el terme 'detallito' es quedi curt. No tan sols perquè regalar un mòbil és molt més que un simple detall, sinó perquè parlem d'un producte molt nou i car en el sector dels telèfons intel·ligents.

Qualsevol usuari amb xarxes socials recordarà un vídeo viral en el qual una mare li regalava a la seva filla una bossa de Louis Vuitton, anomenant-lo "el meu primer Luisvi". Ara, s'ha difós un nou vídeo molt similar i que molts assenyalen que és tan semblant perquè han intentat aconseguir la mateixa viralitat. La gravació té fins i tot el mateix tipus de pla: una mare en el cotxe al costat del seu fill. "Gran sorpreseta al meu fill Luca", va escriure a la descripció.

Aquest TikTok difós pel 'Rey de la armada', ha tornat a sorprendre els seus més de tres milions de seguidors a les xarxes socials amb aquest tuit, i respectiu post a Instagram.

La resposta dels seguidors no ha estat amable, ja que el cost de l'iPhone 14 ascendeix a 1.319 € el model més bàsic, per la qual cosa molts han criticat que 'el detallito' és totalment desproporcionat, pel fet que el preu és més d'un salari mínim.

"He vingut a l'institut a buscar al meu fill, que ha aprovat el seu primer examen de Matemàtiques, que és una assignatura que li costa", explica la dona. "A ell hi havia un 'detallito' que li feia moltíssima il·lusió. I llavors mami te l'ha comprat".

D'altra banda, els escèptics van apreciar un detall que podria demostrar que era tot 'postureo', i és que segons molts usuaris la caixa és d'un iPhone 13 Pro i ja està oberta. L'iPhone 14 té un embolcall on es veu el frontal del mòbil, mentre que l'anterior mostrava el darrere amb les diferents càmeres.