Tots els que ja tingueu una certa edat, recordareu a Ares, el noi que es va fer viral després de la seva aparició a Callejeros, per la seva famosa frase "pim, pam, lacasitos". El jove va ser enxampat en un control d'alcoholèmia després d'una nit en què l'alcohol i la festa van ser les grans protagonistes, i el seu estat d'embriaguesa era més que evident.

No només va pronunciar aquesta frase, també recordareu que va dir "viva España, viva el Rey, viva el orden y la ley". Doncs bé, Michelín l'ha fet protagonista d'un nou anunci, i el seu canvi ha estat tan evident que no sembla ell. Ares confirma que ja no és com aquell jove descerebrat que es va convertir en una de les primeres persones virals.

"Vam anar una nit de festa, una de tantes. En sortir de la discoteca ens estaven esperant i jo em vaig envalentonar. Em vaig posar a fer el pallasso per allà. Aquest no sóc jo, aquest és el lacasitos" , assegura Ares sobre aquella nit que va ser captada per les imatges del format de Cuatro.

Quan es veu ara, recorda que abans era un noi descerebrat i molt jove. Això sí, deixa clar que a casa seva ningú no es va espantar ni li va donar importància a l'assumpte, en part perquè no era la primera nit que sortia de festa i tornava així.