Mercadona té fama de ser una de les empreses que tracten millor als seus treballadors. En part, per la seva política de salaris, molt alabada pels seus propis empleats. Es tracta de retribucions altres o baixes? Una usuària de TikTok que diu ser treballadora de la cadena de supermercats ha destapat, a través d'aquesta xarxa social, a quant ascendeixen aquests salaris. Això és tot el que ha explicat.

Tal com comença detalla la noia, els salaris varien en funció de diferents aspectes: si els treballadors són fixes, eventuals la seva antiguitat a l'empresa i les hores que estan contractats. Segons el seu relat, hi ha quatre tipus de contracte depenent de les hores: 15, 20, 26,5 i 40 hores.

El que afirma l'empleada a través de TikTok és que els treballadors que estan a 15 hores cobren entre 550 i 660 si són eventuals, i 700 "llargs" si son indefinits.

En el cas dels que estan a 20 hores, diu que s'emporten 680 euros al mes quan son eventuals i prop de 1.000 si estan en plantilla.

La millor situació, segons el seu punt de vist, la tenen els que treballen 26,5 hores setmanals. "S'emporten 900 euros en el cas dels eventuals i uns 1.100 els fixes", afirma.

Pels que estan a jornada completa, el sou oscil·la entre els 1.300 i els 1.600 euros, sempre segons la informació que té ella.

@monicxmor #sueldos #mercadona #noticion #bombazo #españa #novedad #cotilleo #greenscreen ♬ sonido original - Monica Amor