Caganer.com crea una figureta de Messi aixecant la copa del Mundial

El futbolista és el personatge més venut de la història de l'empresa

Imatge de Messi vestit amb la selecció argentina i aguantant la copa del Mundial de Qatar

Imatge de Messi vestit amb la selecció argentina i aguantant la copa del Mundial de Qatar / Caganer.com

ACN

L'empresa gironina Caganer.com ha creat una figureta de Messi aixecant la copa del Mundial de Qatar i vestit amb l'equipació de la selecció argentina. Des d'aquesta setmana ja es pot comprar a través de la pàgina web i les botigues físiques que té la companyia repartides per tot el territori. A banda d'aixecar la copa del Mundial, la figureta de Messi també incorpora la medalla d'or penjada al coll. Fins ara hi havia diverses versions de l'escultura del caganer de Messi. N'hi havia dues vestit de blaugrana amb la pilota d'or i després també havien fet la versió amb l'equipació del París Saint Germain i amb la de la selecció argentina. A més, la de Messi és la figureta més venuda de tota la història de l'empresa.

Perfil de la imatge del caganer de Messi aguantant la copa del Mundial de futbol

Perfil de la imatge del caganer de Messi aguantant la copa del Mundial de futbol / Imatge cedida a l'ACN per Caganer.com

Amb aquesta variant aixecant la copa del Mundial, ja són sis les versions que té Caganer.com del jugador. L'escultor de Caganer.com, Marc Alós, ha explicat que després de veure la final del Mundial es van quedar amb la imatge de Messi aixecant el trofeu per sobre del seu cap. Alós assegura que és "una imatge icònica" perquè "ho representa tot" i així ho han volgut il·lustrar. "És la màxima expressió, el punt àlgid de la carrera d'un esportista", ha afegit l'escultor.

De moment, la figureta del jugador amb la samarreta de la selecció argentina ha estat la més venuda d'aquest hivern. Per darrera seu hi ha el jugador del Barça Robert Lewandowski, la figureta del tió, Donalt Trump i els presidents de Rússis i Ucraïna.