Quinze milions i pujant. Aquesta és la xifra de reproduccions que han obtingut fins ara dos vídeos virals de la santfruitosenca Erola Moreno, experta en gravar bromes de càmera oculta a estudiants a dins les biblioteques.

La bagenca (@erolajons a TikTok) va guanyar notorietat el 2020 quan va formar un grup de música, Nebula, amb la seva germana Àstrid. El compte que van obrir plegades a Instagram té uns 15.000 seguidors. Però és a TikTok on ha trobat més reconeixement. El perfil que hi té en solitari s'apropa als 180.000 subscriptors i, tot i que no ha deixat la música, en les seves publicacions aposta majoritàriament per l'humor.

@erolajons INSTAGRAM: EROLA JONS #prank #humor #joke #library #camaraoculta #study #fyp #foryou #viral #broma #foryoupage ♬ Tubarão Te Amo - DJ LK da Escócia & Tchakabum & Mc Ryan SP

Un dels dos clips més viral de Moreno fins ara, que el van veure només aquest cap de setmana més de 13 milions de reproduccions i que ja en porta, aquest dimarts, 15,2, se la veu a ella apropant-se a un noi per demanar-li un favor: "Una pregunta. Tens calculadora? Pots ajudar-me amb un càlcul?". Després que aquest li contesti que sí, la santfruitosenca, comença a dir una sèrie de números, que formen el seu telèfon. Mentre, la companya del costat del noi posa cara de sorpresa per la situació. Quan acaba, Moreno afegeix: "Aquest és el meu número de telèfon. Per si vols trucar-me". Els dos amics víctimes de la broma comencen a riure, donant a entendre que no entenen res del que acaba de passar.

@erolajons Que mono 😍 #prank #library #humor #joke #broma #camaraoculta #asmr #fyp #foryou #viral #foryoupage ♬ Tubarão Te Amo - DJ LK da Escócia & Tchakabum & Mc Ryan SP

Encara no superat l'apogeu del primer vídeo, Moreno en va a publicar un altre de molt similar. I les seves dades, encara són millors: 16 milions de reproduccions que no paren de creixent.