Un conductor llança bitllets de 50 euros per la finestreta del cotxe i paralitza una autovia a Marbella

Un usuari va trucar al 112 avisant que l'asfalt estava ple d'euros i que els conductors s'estaven parant a recollir-los

Dos homes recullen alguns dels bitllets de 50 euros que un conductor va llançar al mig de l'autopista

Dos homes recullen alguns dels bitllets de 50 euros que un conductor va llançar al mig de l'autopista / SOCIALDRIVE

Redacció

Imagina't que vas conduint i, de cop, comences a veure bitllets i més bitllets al mig de la carretera. Què faries? Pararies? Aquest és el dilema que es van trobar uns quants conductors dilluns passat al matí que circulaven per l'autovia A-7 al seu pas per Marbella: l'autopista era plena de bitllets de 50 euros.

Un dels testimonis dels fets va avisar al servei d'Emergències 112 Andalusia, a les 11.30 hores, per informar que un maletí ple de bitllets era enmig de l'autovia i que diversos conductors havien detingut el seu vehicle per baixar a agafar els euros. Segons els usuaris de la xarxa social SocialDrive, hauria estat el propi propietari del maletí qui l'hauria llançat a la calçada.

Diversos usuaris han compartit a les xarxes socials vídeos on es veuen vehicles parats a l'autovia, entre ells un autobús, i gent agafant els bitllets. Des del compte de Twitter de SocialDrive asseguren que un dels passatgers d'aquest autobús va recollir de la carretera més de 500 euros. Es desconeix si els bitllets són autèntics.