Sèries i pel·lícules

És gratis i té més de 200 canals: l’alternativa a Netflix aquest 2023

Si t'espanten les noves tarifes de la plataforma i l'adeu als comptes compartits fes una ullada a aquest article

Redacció

L’adeu als comptes compartits i les noves tarifes de Netflix han despertat la curiositat dels usuaris per trobar plataformes alternatives per continuar veient pel·lícules i sèries. Una de les opcions per la qual opten cada vegada més persones són les FAST (Free Ad Supported Television), serveis de ‘streaming’ gratuïts oferts pels canals de televisió.

Sense cap dubte, la plataforma d’aquest tipus que més ha crescut recentment és Xumo, una aplicació que funciona tant a Espanya com en altres països i que ofereix un total de més de 200 canals de tots els gèneres i per a públics de totes les edats.

Gratis amb anuncis

Xumo és una plataforma de continguts audiovisuals l’origen de la qual es remunta al 2011. Des d’aleshores, l’‘app’ ha mantingut un model de negoci basat a oferir canals de forma gratuïta a canvi de publicitat, és a dir, amb anuncis.

Per ara, el portal funciona a Espanya, els Estats Units, el Canadà, el Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, el Brasil i Mèxic, tot i que s’espera que l’esmentat catàleg s’ampliï en els pròxims mesos. L’aplicació és compatible amb pràcticament qualsevol dispositiu, i alguns com els LG Channels o les Smart TV de Panasonic la inclouen entre els seus serveis integrats.

Cal destacar que el novembre de l’any passat, el conglomerat mediàtic nord-americà Comcast va adquirir els serveis de transmissió de Xumo, amb seu a Califòrnia i de l’empresa matriu de la coneguda xarxa social MySpace.