La cadena alemanya de supermercats Lidl compta amb un ampli catàleg de postres i productes dolços que asseguren el plaer dels seus clients. Entre els delits que es poden trobar a les prestatgeries d’aquests establiments hi ha els ‘muffins’ Oreo, recentment incorporats a Espanya.

Per si les famoses galetes negres amb crema blanca al mig no fossin suficient, la firma nord-americana ha estès la seva recepta a altres formats, entre els quals destaquen les magdalenes. Així doncs, aquests ‘cupcakes’ recoberts de galeta i farcits de crema són la nova adaptació per la qual aposta Lidl, on també es poden trobar-se dònuts amb els mateixos ingredients. Cal destacar que cada capsa es ven per 1,99 euros i n’inclou dues unitats.

@raquelsotobs Larpeiradas Lidl😋💥 #oreo #oreomuffin #muffins #muffin #postre #oreos #galletasoreo #lidl #novedadeslidl #lidlespaña #dulces #dulce #magdalena #magdalenas #comer #pruebaconmigo #comiendo #probandoproductos #probando #probandocomida #probandodulces #larpeiradas ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依