Alimentació

Estalvia fins a 80 euros en el supermercat amb aquest truc

Coneixes "Chollos y Muestras Gratis"?

La teva solució amb un sol consell; a què esperes?

Redueix la despesa de la compra del supermercat amb aquest truc viral

Redueix la despesa de la compra del supermercat amb aquest truc viral / @ aleksandarlittlewolf

Redacció / P. D.

La paraula estalvi és una de les més utilitzades, tot i que, a la pràctica, poques persones ho poden fer. El ritme de vida: extraescolars, salut privada, oci, escoles privades, gimnàs, formació, etcètera. La veritat és que, tant les condicions com el nivell de vida han canviat moltíssim. Això ha fet que optem per pagar per serveis que tenim públics, pensant en què així aconseguirem més rapidesa o qualitat. La privatització i la capitalització són les reines del segle XXI. Així doncs, com és possible estalviar si tenim tantes despeses? Avui t'ensenyarem un truc per estalviar en la compra de casa. Aquestes despeses solen ser altes si som diverses persones en un mateix habitatge i la majoria són menors d'edat. Així doncs, pren nota, que ara estalviar, sí que és possible.

Aquest tiktoker al·lucina amb els supermercats dels EUA: "Fixeu-vos quina mida té això comparat amb la meva cara"

La compra et sortirà a molt bon preu / SOLSTOCK

Estalvi en el supermercat

És el cas de l'usuari de TikTok "Chollos y Muestras Gratis" que ha decidit penjar a les xarxes socials un vídeo en el qual demostra que pot fer una compra al Carrefour de 80 euros totalment gratis i a sobre cobrar per fer-ho. El truc està en fer ús dels cupons del programa Chequeahorro de la gran superfície. Al vídeo es pot veure com l'usuari utilitza els cupons habilitats per un temps temporal per omplir la cistella. Cerveses, gel de dutxa, embotit, xocolata....Al final del vídeo, l'anònim mostra el tiquet imprès de la compra. Al cistell té 51 productes per 65 euros, però amb els descomptes aplicats aconsegueix estalviar fins a 80.

El compte d'aquest usuari anònim té 110.400 seguidors i a banda de donar consells per a aconseguir cistelles de la compra barates, l'usuari també té un conjunt de vídeos on explica com aconseguir mostres gratuïtes de grans marques de perfumeria, restauració i alimentació.