Jordi Évole i Isabel Presley, més que una amistat?

Isabel Presley i Mario Vargas Llosa, ja no són parella i ella, està soltera i molt sol·licitada

Isabel Presley i Jordi Évole

Isabel Presley i Jordi Évole

La ruptura entre ambdós està duent molta polèmica per comentaris perniciosos contra la primogènita de Presley i això està duent a terme una barreja d'interessos entre els primogènits d'ambdós. Tot va començar abans dels problemes de Tamara amb Iñigo, aquí ja la cosa començava a fallar. 

En el moment en què Tamara se separa i amb els mesos es torna a ajuntar amb Iñigo, hi ha molta tragèdia sentimental i sembla a ser que, Llosa feia burla de la filla d'Isabel Presley per tota aquesta situació. En el moment de la reconciliació entre Tamara Falcó i Iñigo Onieva, Isabel Presley decideix trencar la relació amb Mario Vargas Llosa.

I aquí, entra Jordi Évole, que després de dos anys de conèixer a Isabel Presley, ha començat a relacionar-se amb ella d'una forma molt propera i amistosa, tot anant a casa seva a passar moltes tardes de primavera. Aquesta confessió l'ha fet el mateix Évole en el programa 'El Hormiguero' on acaba dient que tot i ser de mons completament diferents, encaixen molt bé i ara que Isabel Presley s'ha quedat soltera, s'ha d'aprofitar. Qui sap, si d'aquí a uns mesos la història d'amistat passarà a ser una bonica història d'amor... Haurem d'estar al cas i deixar temps perquè la primavera faci el seu efecte.