Chanel es nega a anar a Galícia amb aquesta confessió al seu Twitter: "Tinc por d'anar-hi"

Després de l'acusació de "trampes" que hi va haver al Benidorm Fest, l'olesana no s'atreveix a tornar a les terres de les seves grans rivals, les Tanxugueiras

L'olesana Chanel Terrero, l'actriu, ballarina i cantant cubana ha confessat a les seves xarxes socials la por que té de tornar a Galícia pel que va passar l'any passat. La cantant d'Eurovisió 2022 va publicar un tweet on deixava obert el fil per atendre a les preguntes dels seus seguidors.

Una de les seves seguidores va preguntar-li quan visitaria Galícia, ja que tenia moltes ganes que la cubana hi anés a actuar. A part, la mateixa seguidora li va recordar que ella tenia un amic a Galícia i que, per això, pot servir d'excusa per fer-hi alguna actuació.

La resposta de Chanel va ser: "Mi bbf. Pero me da miedo ir aún. No es broma jeje"

Aquesta temuda por apareix perquè a l'edició de Benidorm Fest 2022, on va resultar la guanyadora per representar a Espanya a Eurovisió, hi va haver alguna cosa estranya que va portar molt a parlar. El 'televot' i el sondeig demoscòpic posaven a Rigoberta Bandini i a les gallegues Tanxugueiras com a primeres classificades i, contra tot pronòstic i només amb un 4% dels vots populars, Chanel va quedar primera.

Hi ha qui considera que aquesta por sorgeix perquè la cantant tem trobar-se amb els fans de les Tanxugueiras. Tot i això, els seguidors de la cantant hi fan broma. Per exemple, @veganibalecter ha contestat irònicament que l'olesana els ha "descobert" quan estaven "preparats per atentar un cop trepitgi terres gallegues". "Hem d'avortar missió", conclou.

Les respostes a Chanel per no voler tornar a Galícia, almenys, de moment

La fan que va rebre la resposta de Chanel ha dit que l'entén i que espera que aviat s'animi a tornar a Galícia perquè hi ha gent que sempre l'ha animat i ha confiat en ella.