La nova i perillosa tendència a xarxes socials: ingerir menjar per a gossos per guanyar massa muscular

Creadors de continguts aficionats a l'esport mostren com productes com el pinso els ajuden a tonificar el seu cos

Un tiktoker paròdia la moda del menjar per a gossos entre els addictes al gimnàs

Un tiktoker paròdia la moda del menjar per a gossos entre els addictes al gimnàs / Tiktok @fitwilly

Òscar Broc

Es fan anomenar 'gym bros'. Són homenots que reafirmen la seva masculinitat a les sales de pesos dels seus gimnasos. Exhibeixen la seva musculatura a TikTok: bíceps que semblen pilotes medicinals; pectorals a punt d'esclatar; abdominals que ratllarien un diamant. Són moles humanes plenes de testosterona i van sempre amb un mòbil a la mà. Perill.

En aquesta carrera cap a la vigorexia tiktokera, l'obsessió per inflar múscul ha fet que alguns 'gym bros' emprenguin una senda culinària tant aberrant com perillosa. Resulta que un tiktoker ha descobert que el menjar per a gossos conté una quantitat colossal de proteïnes, l'element estrella per a guanyar múscul. I alguns no han dubtat a travessar el llindar que separa a l'humà del gos. En altres paraules: han inclòs el menjar per a animals en la seva dieta.

Aquests aliments per a mascotes inclouen en els seus ingredients trossos de pulmó i mamelles, elements poc amistosos amb el nostre tracte digestiu. I millor no parlar dels bacteris i altres enemics de la salut.

@adrianherrerocoach #pegar un video de @mau.stetikz ¿cuántas calorías tiene cada macronutriente? #gimnasio #fitness #macronutrientes #calories #pesas #musculos ♬ sonido original - adrianherrerocoach

Sense TikTok, segurament no tindríem addictes al gimnàs sopant bols de Dog Chow. Només ens queda esperar l'inevitable, que, algú obri el primer restaurant 'brunch' per a 'gym bros' a Catalunya, amb un bufet lliure de menjar per a gossos en tots els formats: 'snack's, penso, pasta humida, barretes dentals i premis.