Genoveva Casanova està vivint un dels tràngols més delicats de la seva vida. I és que tal com va publicar aquest dimecres la revista Hola! en exclusiva, l'exdona de Cayetano Martínez d'Irujo ha estat més d'una setmana ingressada en un hospital madrileny després de patir una embòlia pulmonar que li ha causat un infart pulmonar i un vessament. Un greu problema de salut que si no hagués estat detectat i aturat a temps podria haver-li provocat fins i tot, la mort i del que afortunadament, i després de rebre l'alta hospitalària el passat 28 de juliol, es recupera al seu domicili, envoltada dels seus éssers estimats.

Segons revela ¡Hola!, la mexicana va començar a sentir forts dolors a l'esquena, que va atribuir a una contractura. Després de quatre dies, i veient que el seu estat no millorava sinó que el dolor s'havia convertit en una cosa massa intensa, va decidir acudir a Urgències, els metges van decidir ingressar-la i ha estat a l'hospital vuit dies. Una experiència terrible en què ha comptat amb el suport incondicional dels seus fills bessons, Lluís i Amina -de 22 anys- que no se n'han separat en cap moment, i de Cayetano Martínez d'Irujo, plenament bolcat en la seva exdona i molt pendent de la seva evolució.

Ja a casa, a Genoveva li espera una llarga i lenta recuperació d'aquí en endavant. Com assenyala la publicació, encara li costa feina parlar i es queda sense alè, però quan estigui totalment recuperada de l'impacte físic i emocional que ha patit -ja que necessita un temps per refer-se físicament i emocionalment d'aquest ensurt- és possible que relati la seva experiència per ajudar altres persones que passin pel mateix. I és que pel que sembla el seu ingrés va ser de tal gravetat que si hagués esperat més temps per anar a l'hospital la conseqüència podria haver estat mortal.