Ginés Corregüela, tiktoker que es va fer famós per l'elaboració dels seus entrepans XXL, popularitat que va incrementar gràcies al seu pas per 'Supervivientes' 2023, la seva història d'amor amb la de Tenerife, Yaiza Martín i els problemes amb la seva exdona i la seva filla Miriam, es troba de vacances a Tenerife i no ha dubtat a preparar un dels seus entrepans on no han faltat ingredients canaris.

L'ex-concursant de 'Supervivientes', que té gairebé dos milions de seguidors a TikTok, no ha dubtat a elaborar un dels seus enormes entrepans en un descampat al costat de la carretera i amb el Teide de fons.

Les receptes de Ginés, són d'allò més variades, des d'entrepans amb colacao, xocolata i dònuts, o el seu preferit: magreta (uns deu filets) amb sis ous i pernil. Dolç o salat, aquest festí gastronòmic té un denominador comú: l'oli d'oliva en grans quantitats, la seva autèntica debilitat. "Obro el pa i tombo l'ampolla d'oli, que xopi", expressió que ja s'ha convertit en un signe d'identitat en tots els seus vídeos.

“Farem un entrepà canari”

No sabem com tindrà Ginés el colesterol, però en aquesta ocasió, ha optat per fer “un entrepà canari” per al “berenar-sopar” amb la seva “senyora” després d'haver estat visitant el Teide.

Ginés també ha xopat el pa amb oli i després li ha afegit al voltant de vint peces de calamars a la romana, i a sobre ha estès el denominat xoriço de gos i falques de formatge de cabra que està “de luxe”, ha explicat després de fer una mossegada al producte làctic.

Abans de tapar-ho, ho ha amanit amb 'mojo picón vermell', la salsa canària coneguda al món sencer.

Però això no és tot i ha acompanyat el menjar amb el refresc canari per excel·lència: el 'clipper' de maduixa. "Va per Canàries i Tenerife", ha rematat per brindar.

Imatge d'arxiu d'un entrepà Pixabay

El vídeo amb les imatges del seu nou entrepà XXL ha rebut més de mig milió de visualitzacions en menys de 24 hores.

No és l'únic que Ginés ha ensenyat de les vacances a Tenerife. També s'ha marcat un animat ball al costat de Yaiza i ha mostrat un dels seus copiosos àpats al sud de Tenerife.