La tornada a la rutina fa que les despeses augmentin per la tornada a les activitats d'oci i extraescolars que podem dur a terme, a banda d'estudis, matricules i altres afers com el transport , els quals ens poden fer augmentar el preu mensual de les despeses. En aquest cas concret, ens centrarem en les despeses que tindrem, a banda, de les ja esmentades, i seran les de la llar, les quals són fonamentals, necessàries i molt cares. L'augment dels preus dels aliments ha fet que cada vegada sigui més complicat omplir la cistella de la compra i molts han hagut de començar a eliminar certs productes o aliments de la seva compra, almenys per ara, per l'alt preu que suposa. Per fer front a aquesta situació tan horrible, hi ha diversos trucs per fer la compra més barata i que està en auge a les xarxes socials.

És el cas de l'usuari de TikTok "Chollos y Muestras Gratis" que ha decidit penjar a les xarxes socials un vídeo en el qual demostra que pot fer una compra al Carrefour de 80 euros totalment gratis i a sobre cobrar per fer-ho. El truc està en fer ús dels cupons del programa Chequeahorro de la gran superfície. Al vídeo es pot veure com l'usuari utilitza els cupons habilitats per un temps temporal per omplir la cistella. Cerveses, gel de dutxa, embotit, xocolata....Al final del vídeo, l'anònim mostra el tiquet imprès de la compra. Al cistell té 51 productes per 65 euros, però amb els descomptes aplicats aconsegueix estalviar fins a 80.

@muestrasgratisespn No me gusta comprar en fin de semana pero había que aprovechar para crecer mi Chequeahorro 😁 #carrefour #supermercado #mercadona #comprainteligente #ahorrar #compragratis #cuponmania #cuponmaniacos #ofertas ♬ Malas Decisiones (Sped Up Version) - Kenia OS

El compte d'aquest usuari anònim té 110.400 seguidors i a banda de donar consells per a aconseguir cistelles de la compra barates, l'usuari també té un conjunt de vídeos on explica com aconseguir mostres gratuïtes de grans marques de perfumeria, restauració i alimentació.

@muestrasgratisespn Ya tengo la Mía en casa 🤩 #chanel #belleza #unboxing #chanelno1 #skincare #muestrasgratis #españa #regalos ♬ Just The Two of Us - Kauai45 & Sweet Cocoa