17 comunitats autònomes, 50 províncies i 14 dies. Aquest és el repte que el reconegut tiktoker valencià Diego Nister (@diegxnister) va presentar sota el nom "Nos vemos por España" a la seva comunitat de seguidors, més d'1 milió i mig, a mitjans d'octubre, i que va començar a fer realitat el passat 9 de novembre.

Sense cap objectiu en concret, o bé cap que hagi expressat públicament, Nister va explicar en un vídeo a la plataforma que tenia ganes de visitar les 50 províncies de l'Estat. I afegia: "la gràcia d'això és que ho vull fer en el menor temps possible". En concret, en dues setmanes.

@diegxnister

Ya se que SANTANDER no es una provincia JAJAJA pero quiero ir.

♬ sonido original - Nister

L'aventura del jove influencer de 22 anys va arrencar el 9 de novembre a Guadalajara. Diumenge va arribar a Lleida i aquest dimarts ja havia recorregut tot Catalunya, passant per Tarragona, Barcelona i Girona. Després enfilarà camí cap al nord de l'Estat a bord d'una càmper. I els últims dies els dedicarà a recórrer el sud.

@diegxnister @XAVI SABATÉ @Siete ♬ sonido original - Nister

Pel camí s'hi troba amics, i també seguidors, que l'aconsellen localitzacions de la ciutat on fa parada per completar la seva experiència turística. Tot això ho documenta amb el seu mòbil. El contingut el penja en forma de vídeos curts a la plataforma de TikTok on, dia rere dia, els seus seguidors poden veure en quin punt de la geografia espanyola es troba el tiktoker.

Un cop acabi el repte, segons ha assegurat el jove en un dels vídeos, recopilarà tot el material enregistrat i en farà un vlog per Youtube. Ara per ara, tots els clips que ha penjat a TikTok relacionats amb el repte superen les 100 mil visualitzacions, i alguns han arribat fins al milió de reproduccions.

@diegxnister

Se viene vuelta a españa.

♬ sonido original - Nister