Pena de presó per al creador de la foto viral "vestit blau o daurat"

La foto és una de les més conegudes dels darrers anys

La foto viral "vestit blau o daurat"

La foto viral "vestit blau o daurat" / ARXIU

Bruna Segura

Recordes la foto d'un vestit que el 2015 va dividir el món entre les persones que el veien de color blau i les que el veien daurat? Ha estat una de les imatges més virals dels darrers anys i darrere seu hi havia l'escocès Keir Johnston, que ara torna a ser notícia, però a les pàgines de successos, per un delicte que el portarà a la presó.

Keir, de 38 anys, ha estat sentenciat a més de quatre anys de presó per intentar assassinar la seva exdona. L'home la va intentar escanyar i la va amenaçar amb un ganivet a casa seva, a l'illa de Colonsay, Escòcia.

Els fets van tenir lloc el 6 de març del 2022 quan Keir va tornar a casa després d'haver estat bevent en un pub. Va començar a discutir amb la víctima de forma agressiva i la policia va acabar intervenint després que un testimoni els alertés en sentir els crits d'ella.

Durant el judici es va saber que no era la primera vegada que l'home amenaçava la seva ara exdona. En aquella ocasió, després d'un primer intent d'escanyar-la, va tornar a l'atac amb un ganivet al crit: "Algú morirà".

La jutgessa Lady Drummond va dictaminar que "l'única sentència apropiada per a un crim de tal gravetat és la presó", condemnant-lo a 54 mesos d'internament. També va emetre una ordre d'allunyament de la víctima per 10 anys.

TEMES