Materials per a la Construcció Jordi Vilar, de Solsona, és una empresa familiar amb més de 40 anys d'experiència. Es dedica a la venda de tot tipus de materials per a la construcció, banys i complements, ferreteria, jardineria, ramaderia i venda de pèl·lets.

«Des del 2014 i sent coherents a la nostra manera de veure i entendre l'entorn, vam començar a especialitzar-nos en materials bioconstructius adreçats a la construcció sostenible i a la bioconstrucció», remarca Jordi Vilar. Els materials que subministra l'empresa, tant a particulars com a empreses, tenen valor afegit, «ja que milloren els espais on s'utilitzen, fent-los més saludables i respectuosos amb el medi ambient».

Amb l'estil de vida actual, el 90% de la jornada transcorre en espais interiors. Per tant és important orientar bé l'edifici, escollir bé els materials i tenir una bona temperatura i qualitat de l'aire. Tot plegat ens ajuda a descansar mes bé, tenir una millor concentració i un rendiment més alt, ja sigui a nivell laboral o escolar. En aquest sentit, «projectar pensant en salut és crear espais que s'adapten a les necessitats físiques, químiques, biològiques, energètiques i emocionals per millorar la nostra qualitat de vida», assegura Vilar.

L'objectiu de l'empresa és oferir els materials i l'assessorament tècnic perquè el client pugui convertir casa seva en una llar més saludable: «A casa nostra, a més dels materials tradicionals, s'hi poden trobar aïllaments tèrmics i acústics naturals, pintures minerals, pintures de calç, morters transpirables, i materials originals de la terra com l'argila i molt més», diu Jordi Vilar.

Cada solució constructiva té una variant més sostenible i l'objectiu de l'empresa és explicar al client totes les alternatives «perquè pugui escollir conscientment».

MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ JORDI VILAR

Ctra. de Manresa, 115 - SOLSONA

973 48 20 77

Web: Construccions Jordi Vilar