Fridays for Future, en coordinació amb Joventut pel Clima, tornarà a mobilitzar-se aquest divendres amb concentracions i actes sota el lema #ProuPromesesBuides.

Les accions programades van des de «micros oberts» i bicicletades fins a la publicació de vídeos que expliquin la difícil situació climàtica i concentracions que tindran lloc entre les 17.00 i les 19.00, depenent de cada localitat.

A Barcelona la mobilització s'ha convocat a les 17.30 hores a l'Arc de Triomf.

Les mobilitzacions estan programades a més de 700 pobles i ciutats d'arreu del món, detalla Fridays for Future en un comunicat en el qual ressalten que els joves estan farts «per la inacció política davant tantes problemàtiques que viuen, tant presents com futures».

Irene Rubiera, portaveu de Fridays for Future a Madrid, ha assenyalat que els joves no volen «més promeses buides», i ha reiterat que està molt decebuda per l'esborrany de la futura Llei del Clima, que actualment es troba en fase de ponència parlamentària i que ha qualificat com a «insuficient» i molt per sota del que s'havia tramitat en el seu moment.