16 de novembre de 2018
16.11.2018
Regió7

Cada cop més nuvis aposten perquè l'entrada a la cerimònia sigui especial

16.11.2018 | 09:09
Una parella de nuvis dalt del carruatge de Pujol Cavalls, de Manresa

El transport amb què els nuvis arriben a la cerimònia ajuda a envoltar de màgia el casament i a fer-los sentir especials. Les possibilitats són àmplies: cotxe d'època, motos amb sidecar, limusina o carruatge de cavalls. Pujol Cavalls, de Manresa, disposa d'un carruatge de nuvis tirat per dos o quatre cavalls i «decorat al gust del client», comenta Alba Pujol. I afegeix que «som una empresa que oferim un tracte proper i personalitzat, ens agrada satisfer les expectatives que tenen els nuvis quan ens contracten i ens adaptem, sempre que sigui possible, a les seves idees». Per aquest motiu cuiden cada detall i adapten el carruatge a una temàtica concreta, a un estil més rústic, o a un format més senyorial. «Cada casament és únic», apunta Alba Pujol, satisfeta per la bona demanda que té el carruatge. I també els cavalls.

Una altra possibilitat que ofereix l'empresa Pujol Cavalls és fer l'entrada nupcial damunt d'un cavall, «una idea que agrada cada vegada més». En molts casos, segons el lloc escollit per casar-se, és més pràctic i menys dificultós, «i per això és una opció que ens demanen molt». Tot i així, segons remarca Alba Pujol, «als nuvis que escullen el servei de carruatge els garantim que tot sortirà bé fent prèviament el recorregut concret per assegurar-nos que al camí no hi ha cap problema perquè hi passin els cavalls i el carro».

Una altra alternativa és contractar el servei que ofereixen només per al reportatge fotogràfic, «perquè es puguin fer fotos al costat amb els cavalls, el carruatge...».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook