Els nuvis són els autèntics protagonistes de la festa. Tota parella vol que el dia del seu casament sigui perfecte i especial, i tant el nuvi com la núvia han de brillar i sentir-se espectaculars. Fer una bona tria del vestit és imprescindible.

Vestits de núvia

D'estils i dissenys n'hi ha molts i la varietat permet trobar el més adequat per a cada noia i cada personalitat. Segons Olga Forrellat, de Forrellat Fusió, de Sabadell, «busquem naturalitat, que la núvia se senti bé amb el vestit, que s'adigui a la seva manera de ser. També cal tenir present el lloc on se celebra el casament». No és el mateix una masia rural, una platja o casar-se per l'església amb convit en un restaurant. «A Forrellat assessorem la núvia i li donem solucions: per al vestit, joies i complements, i maquillatge i perruqueria de What Image». Vesteixen núvies i convidades.

Les tendències per a les núvies són les transparències, les blondes que donen un estil romàntic, les esquenes originals i espectaculars, vestits de dues peces, i pren força el color, com el to rosat.

Vestits de nuvi

Per al nuvi, les possibilitats també són àmplies. Dissenys actuals i tendències de sempre es poden trobar per exemple a Xeviot, de Sabadell, que disposa d'una important col·lecció de vestits de cerimònia, esmòquings, jaqués... «Tenim un equip d'assessors per aconseguir una imatge perfecta», comenta Xevi Tortolero, dissenyador i creador de Xeviot. Vesteixen nuvis amb el contrast clàssic-modern, nuvis més informals i nuvis amb un look més elegant o romàntic, «sempre tenint en compte si es casa de dia o de nit», comenta. A Fira Nuvis Manresa tant Xeviot com Forrellat Fusió hi seran presents.