15 de novembre de 2019
15.11.2019
Regió7
SUPLEMENT ESPECIAL

Elegància i personalitat masculina

Les tendències per als vestits de nuvi van des dels dissenys més clàssics fins als més atrevits, i mostren un estil més informal, elegant o romàntic

14.11.2019 | 21:05

Si fins ara la núvia ha estat sempre la gran protagonista del casament, la imatge del nuvi està adquirint cada vegada més importància. Sí que és cert que la noia gairebé sempre acapara tot el protagonisme, però això no és obstacle perquè els futurs marits també vulguin anar a l'última. Ell també es vol mostrar perfecte i amb personalitat pròpia.

Les tendències de moda masculina van des dels dissenys de sempre fins als més actuals. Nuvis d'estil més informal, elegant o romàntic; colors foscos, més atrevits o estampats; i dissenys clàssics i discrets, jaqués, esmòquings, o més moderns, originals i trencadors. Tot s'hi val. El catàleg és ampli i als establiments especialitzats en moda nupcial masculina disposen d'un equip d'assessors, modistes i sastres per orientar el client, conèixer els seus gustos, la seva personalitat i la seva essència. L'objectiu és que el vestit sigui un reflex del nuvi i estigui en harmonia amb el tipus de casament que celebrarà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook