Per facilitar l'accés a la vacuna contra la covid-19, aquesta setmana entren en funcionament nous punts de vacunació poblacionals a la Regió Sanitària Catalunya Central. Es tracta dels hospitals d'aguts de la regió, Manresa, Igualada, Berga i Vic que se sumen als punts existents. Es poden reservar a través de la web vacunacovid.cat

En una setmana s'ha passat de disposar de 4 punts de vacunació poblacionals que es podien reservar a través de la web a tenir-ne un total de 9, a més de la vacunació que es fa al Solsonès i de manera oportunista a centres d'atenció primària.

Aquesta mesura coincideix amb la possibilitat que a hores d'ara existeix de poder reservar cita per vacunar-se amb la dosi de reforç de totes les persones majors de 18 anys. A la web es poden trobar tots els espais disponibles. A banda del palau Firal de Manresa, la UVic, l'Escorxador d'Igualada i l'Hotel d'entitats de Berga, ara també hi ha disponible l'Hospital Universitari d'Igualada, l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, l'Hospital de Berga i l'Hospital Universitari de Vic.

Punts i horaris

  •  Hospital Universitari d'Igualada. La vacunació es fa a la sala d'actes accedint des de l'entrada principal del centre. La vacunació és oberta és dilluns i dimecres de 16 a 19 h amb cita prèvia.
  • Althaia, Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. La vacunació es fa a la planta -1 a Consultes Externes-zona d'extraccions. L'horari és dimecres i divendres de 15 a 18h amb cita prèvia.
  • Salut Catalunya Central, Hospital de Berga. La vacunació ja es pot demanar a través del portal amb cites disponibles per a la setmana que ve. La vacunació a l'hospital es fa a l'entrada principal del centre, dilluns i divendres de 13 a 14 h i dilluns també a la tarda de 17 a 18 h.
  •  Hospital Universitari de Vic. La vacunació es fa accedint per l'entrada principal, a la segona planta, a la unitat 2-2 de l'hospital de dia. L'horari és de dimarts i divendres de 16 a 17h.