L'operació tornada del pont de Tots Sants s'ha anat complicat a mesura que avançava la tarda. A la Catalunya central les carreteres més afectades són la C-16 i la C-55, on a les 18.30 h hi ha 6,5 i 6 quilòmetres de retencions, respectivament.

A la C-16, entre Cercs i Berga hi ha 6,5 quilòmetres de retencions en sentit sud, segons el Servei Català de Trànsit. En aquesta via la situació ha millorar durant la tarda ja que a les 17 h s'hi han acumulat fins a 13 quilòmetres de circulació lente.

En el cas de la C-55, en canvi, les retencions estan augmentant. Si a les 5 de la tarda hi havia cues de fins a 3 quilòmetres a Castellgalí en sentit sud, a les 18.30 h ja anaven de Manresa a Castellbell i el Vilar i eren de 6 quilòmetres

Retencions a l’AP-7 a la Roca del Vallès en l’operació tornada de Tots Sants ACN/Jordi Pujolar

El pas de vehicles també és especialment lent en cinc punts diferents de l'AP-7, sent la retenció entre Montornès i la Roca del Vallès la més llarga, de moment, amb set quilòmetres de cua. També entre Santa Margarida i els Monjos i Arboç, amb set quilòmetres de retencions en sentit nord; entre Castellbisbal i Martorell, on s'han acumulat 6 quilòmetres de retencions en direcció a Girona. Destaquen també les cues de 6 quilòmetres a l'A-2 entre Esparreguera i Collbató i de 2,5 a Òdena.

El SCT preveu que les carreteres que al llarg del dia acumulin més mobilitat són les que connecten amb zones de muntanya i l'interior com la mateixa C-16, la C-17, la C-14 o la C-55 així com l'entrada al principat d'Andorra i l'A-2 en els trams de Jorba i entre Castellolí i Abrera. Al 2021, la franja horària més congestionada va ser a les 7 de la tarda.