Dissabte, 20 d’agost, la Seu d’Urgell celebrarà una altra visita guiada amb degustació a l’Espai Ermengol del Museu de la Ciutat. La ruta del formatge va arrencar el juny amb dues sessions, i seguirà els mesos d’octubre i desembre, dins el cicle Parlem de formatge.

Segons recorda el consistori, l’Espai Ermengol organitza visites guiades per explicar la història del territori a través del formatge i de la importància de la producció lletera de la comarca.

La ruta pels espais del Museu de la Ciutat finalitza amb una degustació de productes de la Cooperativa Cadí de Denominació d’Origen Protegida DOP: formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, i el nou formatge del centenari Neu de Cadí. L’acompanya un audiovisual de 8 minuts traduït a 4 idiomes, subtitulat i amb llengua de signes catalana (LSC).

Aquesta sessió de la ruta del formatge serà el dissabte 20 d’agost a les 18.00 h a l’Espai Ermengol. Té un cost de 4,5 euros i cal fer inscripció prèvia via electrònica, ja que les places són limitades.

Es tracta d’una iniciativa organitzada conjuntament per l’Espai Ermengol i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.