Es desvia el trànsit de la C-58 a la C-16 a Viladecavalls per fer l'enllaç a la B-40

Enllaç provisional de la B-40 amb la C-58 i la C-16

Enllaç provisional de la B-40 amb la C-58 i la C-16 / MITMA

Redacció

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), que construeix l'autovia orbital de Barcelona (B-40) entre Olesa i Viladecavalls ha obert una nova connexió provisional amb el tronc de l'autopista C-16. Aquesta solució al trànsit ha estat acordada, segons expliquen fonts del Govern central, amb la Generalitat, que és la titular tant de l'autopista de peatge C-16 com de la carretera C-58. La B-40 enllaçarà amb les dues. La modificació del trànsit també ha estat explicada als ajuntaments afectats.

Una part de l'enllaç provisional de la B-40 amb la C-58 i C-16

Una part de l'enllaç provisional de la B-40 amb la C-58 i C-16 / MITMA

Les obres d'aquest tram de la B-40 han convertit la C-58 en calçades laterals de la C-16. L'alternativa provisional acordada i ja operativa ha consistit a construir una sortida provisional de la calçada lateral en sentit sud al tronc de la C-16.

Per a permetre una incorporació adequada, s'han fet més estrets els carrils de l'autopista (a 3,20 m) i per reduiur la possibilitat d'accidents s'ha limitat la velocitat a 80 km/h. Al mateix temps, es comença a construir un carril d'acceleració d'una longitud que permeti la incorporació concorde a la normativa, que es finalitzarà previsiblement durant el mes de maig.