Regió7

Sant Llorenç de Morunys

Els infants de Sant Llorenç de Morunys mantenen viva la tradició dels Romeus

Els alumnes de l'escola Vall de Lord de Sant Llorenç de Morunys van sortir al carrer a cantar la tradicional cançó dels Romeus ahir a la tarda. Es tracta d'una iniciativa del centre per mantenir viva una tradició centenària del municipi que consistia que el dijous llarder infants del poble acudien

Sant Llorenç de Morunys posa a concurs la reforma de la teulada de l'institut

L'Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys ha posat a concurs les obres de reforma de la coberta de la teulada de l'institut. Des de fa uns anys, la teulada actual presenta problemes d'impermeabilització que provoquen que en episodis de pluges diferents aules del centre tinguin goteres.

La vall de Lord ofereix un curs d'anglès destinat al sector turístic

L'Associació de Turisme de la Vall de Lord ha sol·licitat la realització d'un curs d'anglès obert a tothom però especialment dirigit al sector turístic amb l'objectiu de millorar l'atenció als turistes estrangers i mirar d'augmentar-ne la quantitat. L'organització del curs s'emmarca en l'estratègia

Més Notícies de Sant Llorenç de Morunys

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

x
Patrocinador flotante comprobar

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis