L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de la llar d'infants de Bellver va entrar a l'Ajuntament els anys 1998 i 2002 dues cartes per demanar millores al centre i queixar-se de "manca de professionalitat" per part de "certes" educadores. Segons es pot llegir en el text íntegre de les cartes, els pares van exposar, bàsicament el 2002, actituds de deixadesa vers els nens i poca vocació en el desenvolupament general de la seva feina. En cap cas actes de possibles mals tractes als nens, com afirmen alguns detractors de la directora que ara ha estat denunciada.

Els pares del curs del 2002 iniciaven la seva carta exposant un "deteriorament en l'atenció als més petits" exemplificant-ho en l'absència de gestos com ara oferir-los aigua, netejar-los la cara i les mans, vigilar-los dins i fora de l'aula o canviar-los ràpidament els bolquers quan eren bruts. Un dels arguments exposats pels pares és la manca de dedicació plena als nens evidenciada en el fet que, quan els pares entraven al centre, trobaven alguna de les educadores fent tasques alienes a la seva feina. Aquesta situació era més greu pel fet que tan sols hi havia dues monitores, de manera que en quedava una al càrrec dels nens. En aquest sentit, els pares també reclamaven un augment de la plantilla i que l'Ajuntament els assignés remuneracions adients. Referint-se als dies en què una de les educadores havia d'acompanyar un grup a fora de la llar, els pares van remarcar en negreta que "una sola persona a la llar d'infants és una manca de responsabilitat per part de l'Ajuntament".

Davant de les mancances exposades, els pares van proposar al consistori la creació d'una comissió de control formada pel regidor d'Ensenyament, la directora del centre i representants dels pares.

De la mateixa manera que la carta del 1998, la del 2002 fa èmfasi en les deficiències físiques del centre, que aleshores estava situat en un extrem de l'edifici de l'escola de primària. Els pares van reiterar que el pati era petit i humit i reclamaven la utilització del pati gran de l'escola. Pel que fa a l'espai interior, el definien amb una "deficiència important" perquè no disposava de sala de jocs ni zona específica per dormir.

Entre les peticions que els pares van fer el 2002 a l'Ajuntament no hi ha queixes directes sobre accions de la directora. Al contrari, demanen que l'Ajuntament s'hauria de "prendre molt més seriosament i amb responsabilitat les indicacions de la directora de la llar d'infants, que és qui detecta aquestes possibles anomalies", en referència a les de l'antic edifici.