El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ofereix aquesta primavera sis nous tallers d'informàtica gratuïts i per a tothom que s'iniciaran la setmana del 22 d'abril.

Els cursets que s'han programat per aquesta temporada són variats. El primer és d'iniciació a la informàtica a les TIC, que serà els dilluns de 10 a 2/4 de 12 i va adreçat a persones amb nivell 0. Un altre és per la navegació segura per Intenet, que serà els dimarts, de 4 a 5 de la tarda. També s'ofereix un curs de creació d'àlbums fotogràfics-Hofmann, que serà els dimecres d'11 a 12 del migdia. Els altres tres seran el de retocs d'imatges amb Gimp, que s'impartirà els dimecres de 5 a 6; el de xarxes socials i Skype, els dijous de 10 a 11 i un per aprendre a fer funcionar el correu electrònic, els dijous de 4 a 5 de la tarda.

Les inscripcions en línia es podran fer avui dilluns i demà a partir de les 9 del matí Ia través del web http://www.laseu.cat/serveis/oac. El mateix Punt Òmnia oferirà un punt de suport per poder fer-les. Les inscripcions presencials tindran lloc dijous i divendres 11 i 12 d'abril a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.