18 de abril de 2013
18.04.2013

La Seu d'Urgell lliura les claus dels horts socials a deu persones grans

18.04.2013 | 00:00
Les persones que cultivaran els horts socials en el lliurament de claus

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha lliurat les claus dels horts socials a deu persones grans de la localitat. Els adjudicataris d'aquestes parcel·les van sol·licitar poder accedir a un d'aquests espais situats l'Horta del Valira per poder-hi conrear.
Les deu persones poden cultivar el seu hort per a usos familiars i conrear-hi qualsevol hortalissa, verdura i flor, des d'ahir. A més, el Consorci d'Atenció a les Persones posarà a disposició dels usuaris que ho requereixin les eines bàsiques per al conreu. Als beneficiaris d'aquests horts socials se'ls ha atorgat una llicència gratuïta a precari per a dues temporades fins al 30 de novembre del 2015 per tal que hi puguin conrear.
L'alcalde, Albert Batalla, assegura que "és una oportunitat de gaudir de la natura i de portar a terme una activitat sana que permet interrelacionar-se amb d'altres persones grans".
Per altra banda, el consistori recorda que els requisits que han de complir els beneficiaris són tenir 65 anys o més; estar empadronat al municipi de la Seu d'Urgell; no tenir cap treball retribuït, i no cultivar cap altre hort. L'ús de les parcel·les és a títol personal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit