L'Ajuntament de Puigcerdà ha tancat el pressupost del 2012 amb 420.000 euros de superàvit. El consistori preveu invertir aquests diners en projectes i obres que havien quedat pendents perquè mancava una part del finançament.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, s'ha mostrat satisfet d'aquests resultats, i assegura que amb aquest superàvit "podrem iniciar projectes necessaris que fins ara havien quedat al calaix per la impossibilitat de fer-hi front per manca de liquiditat".

Concretament, aquests diners es repartiran en quatre grans obres, algunes de les quals ja estan en marxa. Els 420.000 euros serviran per a la millora d'alguns carrers, per finalitzar la zona verda de l'entrada de Puigcerdà, per tirar endavant la construcció de la nova oficina de turisme al campanar, i també per poder fer realitat el nou pàrquing municipal al centre de la ciutat, del qual ahir es va conèixer l'emplaçament.

Per altra banda, Piñeira explica que el romanent de tresoreria ha estat d'1,6 milions d'euros i l'endeutament està per sota del 75% per primera vegada en molts anys, "fet que demostra la bona gestió".