28 de febrer de 2014
28.02.2014

INSCRIPCIÓ | 40È ANIVERSARI I PREMIS REGIÓ7

Foment adjudica el manteniment de dues carreteres a la Seu i Bellver

28.02.2014 | 18:48
Carretera de la Seu a Andorra

El ministeri de Foment espanyol va formalitzar ahir els contractes per a l'execució de dues obres viàries a l'Alt Urgell i la Cerdanya. Es tracta de dues operacions de conservació i explotació de carreteres situades dins la demarcació de Lleida als termes municipals de la Seu d'Urgell i Bellver de Cerdanya.
Segons va informar ahir el Butlletí Oficial de l'Estat, el ministeri ha formalitzat els contractes per a la conservació i explotació de la carretera N-145 en la seva intersecció amb la carretera N-260 al seu pas per la Seu d'Urgell i fins a la frontera amb Andorra. L'altre contracte afecta la intersecció entre les carreteres N-1411 i N-260 al poble de Baltarga, al terme municipal de Bellver. Aquest tram correspon al que delimita amb la concessió del túnel del Cadí.
Segons va explicar ahir el ministeri de Foment, l'objectiu dels contractes és la realització de treballs de serveis de comunicació, de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat, i també senyalització variable i fixa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit