L'Ajuntament de Puigcerdà completarà la reforma del local social de Vilallobent i envoltarà l'equipament, que ocupa l'edifici de les antigues escoles, d'una nova zona verda, un parc infantil i una pista poliesportiva. Amb aquesta actuació el consistori es proposa ajudar a la dinamització de la vida social del poble, un dels nuclis agregats del terme municipal.

El projecte, que han dissenyat els arquitectes locals Isi Costa i Mireia Rosset, també servirà per arreglar l'entrada del poble, segons ha explicat l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira. El responsable municipal ha considerat que es tracta d'una actuació important per al poble de Vilallobent perquè el local social fa les funcions de centre cívic i el seu entorn pot esdevenir com un "punt de trobada" per als veïns.

Les obres, que ara es licitaran, es portaran a terme durant aquest any 2014, de manera que començaran en les pròximes setmanes per tal que estiguin acabades abans que arribi el fred. L'actuació té una dotació pressupostària de 155.000 euros.