El Patronat de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell ha nomenat el doctor Mateu Huguet nou gerent de l'hospital. Huguet és doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona i ha ocupat, entre altres càrrecs, la direcció de la Divisió Hospitalària de l'Institut Català de la Salut. Ha exercit de director-gerent de diversos centres hospitalaris com l'Hospital Universitari Son Dureta de Mallorca i l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. El president del Patronat i alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha remarcat que "és un professional de prestigi reconegut, de llarga experiència en gestió i compatible amb les tasques encomanades a la direcció assistencial".

"És un perfil idoni per a la nova etapa de l'hospital que, tot i que la situació econòmica continua sent fràgil, es troba estable després d'haver-se reconduït la difícil conjuntura en què es trobava", ha dit Batalla. El president del patronat ha explicat que "l'objectiu d'aquesta nova etapa és, després d'uns anys molt difícils com a conseqüència del deute i la crisi, aconseguir per a l'Hospital un projecte assistencial i de gestió sòlid i estable per a garantir el millor servei per al territori i la seva gent". El Patronat ha encarregat a Huguet que dissenyi, conjuntament amb el personal de la Fundació, aquest full de ruta per al centre hospitalari.

Batalla ha destacat que "el procés de selecció per encapçalar aquesta nova etapa del centre s'ha volgut fer amb calma ja que buscàvem un perfil molt centrat en la gestió, la direcció assistencial està resolta amb el doctor Jordi Fàbrega". I ha afegit que s'havien presentat "deu candidats a la plaça de gerent".