20 de juliol de 2014
20.07.2014

La Ramon Llull Puigcerdà aconsegueix involucrar els ramaders en la formació

L'acord entre la universitat i el departament d'Agricultura porta 18 pagesos i productors a les aules per analitzar els aliments biològics

26.07.2014 | 08:11
Una de les sessions de la jornada dirigida al sector primari a l´URL

L'Associació Universitària de Cerdanya (Aucer) va tancar divendres al vespre la setzena edició de la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que es recordarà per ser la que va obrir la formació universitària al sector de la ramaderia tradicional de la comarca.
El programa d'aquest any va incloure per primera vegada la formació per al sector primari gràcies a un acord signat per a tres anys entre els organitzadors de la Ramon Llull i el departament d'Agricultura. Segons ha valorat el president de l'Aucer, Francesc Armengol, el resultat ha estat un èxit rotund. En aquest sentit, el cap visible de l'Aucer ha remarcat que "és necessari que el sector primari s'incorpori a la formació universitària, en aquesta primera edició del curs s'hi van apuntar 18 persones, i tant professors com alumnes van sortir molt contents amb la formació sobre agricultura biològica, hem de continuar en aquest camí perquè és molt important que els cerdans es puguin formar aquí, i per tant no hagin de marxar, i ho puguin fer amb professors de qualitat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook