Establiments de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell i pubs s'han sumat a la festa major d'enguany tot oferint menús,vermuts i concerts de festa per aquests dies de celebració a la Seu d'Urgell.

El preu del vermut és de tres euros i inclou un aperitiu elaborat amb productes locals i un vermut català.

Els establiments de la Seu d'Urgell que ofereixen tant menús com vermut de festa major són: Arbeletxe, Cal Patxo, el Canigó, Hotel Nice, La Via, Restaurant Lara, Restaurant Montserrat i Restaurant Paisatges. Els locals que oferiran només el vermut són: Bar Deza, Bar El Celler, Hotel Sant Vicenç i Tasca Glops; mentre que el restaurant de l'hotel Andria i el restaurant Miscel·la oferiran també el menú de festa major. Durant els dies que duri la festa també es podrà tastar el GinFer, el gintònic de la Seu d'Urgell.

D'altra banda, les terrasses dels establiments Paisatges, Arbeletxe, El Celler i La Via estaran amenitzades durant el dissabte (30 d'agost) de festa major amb actuacions del SeuFolk. Amb l'objectiu de donar més activitat al centre de la ciutat, es faran tres concerts de diferents estils a la plaça Camps del Codina. Una mostra de la implicació de restaurants i pubs a la festa major.