El nou Festival d'Arts Escèniques Jardins Torre del Remei de Bolvir encara la recta final amb alguns dels plats principals i sabent ja que la fórmula dels concerts del migdia és la que té més èxit.

El festival va viure dissabte al vespre una de les cites més esperades: el concert d'Adrià Puntí. El recital del músic gironí va concentrar un públic fidel que va mostrar des del primer moment una gran comunió amb el cantant. Per la seva banda, Puntí va anar progressant en aquesta comunió amb el públic assistent fins a convidar tothom a aixecar-se de les cadires per acompanyar-lo de més a prop durant els visos.

Puntí va tocar la guitarra acústica i el piano i va estar acompanyat d'una banda amb guitarra elèctrica, baix i bateria.

Durant l'hora i mitja que va durar el recital, Adrià Puntí va repassar els seus últims èxits, així com algunes de les peces més conegudes de la seva anterior etapa amb el grup Umpah-pah.

Els responsables del festival han mostrat el seu convenciment que l'espectacle d'aquest divendres que ve de Toni Albà i Fermí Fernández suposarà una de les millors entrades.