L'estació d'esquí de Portè i Pimorent ha tancat la temporada amb unes xifres de visitants que la converteixen en la millor campanya dels últims deu anys. Segons ha informat l'estació, aquesta temporada ha rebut el 5% més de visitants que l'any anterior, tot i haver obert 30 dies més tard.

El responsable de l'estació, Eric Charre, ha argumentat que "en un inici de temporada tan dolent com vam tenir, ens sembla increïble l'evolució que hem experimentat al llarg d'aquests mesos, que ens ha permès acabar l'any en una situació millor que la temporada anterior, que ja va ser molt bona". Charre hi ha afegit que els balanços d'aquest hivern "són els millors dels últims 10 anys. Gràcies a tots els qui han confiat en Portè". Amb aquests resultats, l'estació tanca el quart any consecutiu amb millors balanços que l'any precedent. Això és així gràcies a la política de promoció als dos costats de la frontera: "és un increment repartit entre clients francesos i catalans. La freqüentació continua sent majoritàriament catalana però l'augment ha estat a parts iguals entre els clients d'una i altra banda", segons ha remarcat Charre.

La satisfacció de l'estació ve donada també per les enquestes de satisfacció dels clients, que han valorat amb un excel·lent la qualitat de la neu i amb un notable alt les instal·lacions, que estan immerses en un programa de millores i modernització.