La fira de teràpies integradores, alternatives i naturals de la Seu d'Urgell inclourà enguany tallers a l'Espai Ermengol. La tercera edició del "Consciencia't" creix amb la incorporació de noves propostes per completar l'oferta que la mostra del sector de les teràpies naturals havia presentat fins ara. Durant el proper cap de setmana, el certamen proposa una cinquantena d'activitats i xerrades a l'entorn de les teràpies alternatives.

A banda de la programació habitual de les dues primeres edicions, des del divendres 1 de maig fins al diumenge dia 3, l'Espai Ermengol de la capital de l'Alt Urgell oferirà als assistents quatre tallers: un dedicat a l'ikebana, l'art floral japonès; un de vins ecològics; un altre per a l'elaboració d'un bon te; i el darrer, sobre l'elaboració d'olis medicinals amb plantes. Aquests tallers tindran un cost de tres euros.

Una altra de les novetats d'aquesta edició de la mostra són els menús saludables que oferiran els restaurants Arbeletxe, amb el menú "cinc sentits"; l'establiment Paisatges, amb un menú 100% ecològic; Andria, amb un menú vegetarià; el Parador de Turisme, amb un menú saludable; i els Banys de Sant Vicenç, amb una proposta lliure de toxines. Aquests menús tindran un preu d'entre 17 i 30 euros per persona.