El rocòdrom municipal de la Seu d'Urgell, que està ubicat dins el recinte del Parc Olímpic del Segre, obre definitivament les portes a tots aquells esportistes que practiquen l'escalada.

Aquesta instal·lació, que es va estrenar el maig passat durant la celebració de l'edició d'enguany de l'Escanyabocs, ha superat un període de proves de dos mesos de durada en què grups organitzats d'escaladors amb experiència han examinat l'equipament per tal de detectar-hi possibles incidències.

Els aficionats a l'escalada que vulguin practicar aquest esport al rocòdrom municipal tenen diverses opcions a l'hora de fer ús de la instal·lació. D'una banda, per als practicants federats d'aquesta modalitat esportiva amb experiència, coneixements tècnics i material d'escalada propi, l'Ajuntament de la Seu ha creat un abonament de periodicitat anual per accedir al rocòdrom. Aquest forfet, que té un preu de 60 euros per als menors de 16 anys i de 80 euros per als adults, es pot combinar amb el que ja existeix per accedir a la zona de blocs de roca d'escalada del parc. Els interessats a aconseguir un abonament anual han d'adreçar-se al Servei d'Esports de l'Ajuntament o directament a les oficines del Parc del Segre.