Gerard Piqué i la seva parella Shakira s'estan construint una casa a Bolvir, municipi de la Cerdanya. Segons ha informat la revista Hola, la parella busca un lloc on allunyar-se dels focus mediàtics de la capital catalana i han triat l'acollidor i tranquil municipi cerdà per instaurar la seva segona residència.

Segons apunten diversos mitjans de comunicació, la futura casa del futbolista del Barça tindria un valor d'uns dos milions d'euros. Les obres de la mateixa ja han començat i es troben en estat avançat.

El futbolista i la cantant viuen amb els seus dos fills, Milan i Sasha, al barri de Pedralbes de Barcelona. Quan finalitzin les obres de la nova residència a la Cerdanya, tindran una segona casa per desconnectar i gaudir amb els magnífics paratges de la comarca.

Piqué i Shakira no seran els únics noms il·lustres amb casa a la Cerdanya. Altres personalitats que hi tenen una segona residència són l'exministre Josep Piqué, l'expresident Jordi Pujol, la família Raventós, propietaris de la cava Codorniu o el perruquer Lluís Llongueras.