Els Catarres i el grup Oques Grasses seran el divendres 15 de juliol els protagonistes del concert que s'ha programat per a la nit jove de la Festa Major de Puigcerdà.

La festa gran de la capital de la Cerdanya se celebra a partir del proper dijous 14 i fins el dilluns 18 de juliol, i té un programa amb fins a 36 propostes lúdiques diferents. El programa van presentar-lo dilluns el regidor de Festes, Pere Tor, l'alcalde, Albert Piñeira, i el president del Grup de Recerca de Cerdanya (GRC), Enric Quítez. Entre les novetats van destacar la primera edició d'una batalla entre colles, nyerros i cadells, que inclourà diferents proves, entre les quals una gimcana nocturna.

L'acte que iniciarà aquesta festa major de cinc dies serà, però, l'obra de teatre 'Toc Toc', de la companyia la Inestable Ceretana de Teatre, i que es representarà el dijous 14, a dos quarts de 10 del vespre, al Casino Ceretà de Puigcerdà. Entre moltes altres activitats pensades per a totes les edats i que s'allargaran tot el cap de setmana, el divendres 15, a les 9 del vespre, hi haurà havaneres, a la plaça Cabrinetty; i correfoc amb diverses colles diables, també divendres a partir de dos quarts d'11, amb sortida a la plaça de l'Ajuntament.