El nen de 12 anys de Tordera que va caure per un terraplè dilluns mentre estava de colònies a la Molina ja es troba fora de la Unitat de Cures Intensives (UCI). Ahir el van pujar a planta i haurà estat gairebé cinc dies en aquesta unitat de l'hospital de Sant Pau de Barcelona. Fonts de la família asseguren que la criatura evoluciona favorablement tot i que les seqüeles encara es desconeixen.

Cal recordar que el succés es va produir el dilluns quan el nen estava amb un grup de menors en una àrea de la Molina fent una activitat nocturna de les seves colònies, que estava passant a l'alberg Mare de Déu de les Neus. Com va explicar el seu pare, el seu fill jugava al joc anomenat Capo, que consisteix a córrer darrere altres nens fins a atrapar-los.

El menor va córrer i va precipitar-se per un terraplè de dos metres d'alçada. Llavors va caure fins al fons, on hi ha formigó i va patir lesions de gravetat. D'entrada el SEM el va traslladar a l'hospital Transfronterer de la Cerdanya de Puigcerdà però durant la mateixa nit se'l va derivar amb una ambulància UCI Mòbil cap a l'hospital de Sant Pau de Barcelona on encara hi roman ingressat però des d'ahir ja es troba a planta.

Arran del succés, el pare va alertar els Mossos d'Esquadra i els policies van decidir actuar d'ofici en haver-hi un menor lesionat. Per aquest motiu, van obrir diligències i les van entregar als jutjats.

La família en tot moment destaca que pot haver-hi algun tipus de negligència per part dels organitzadors de les colònies, ja que considera, com va dir el seu pare, que on va caure la criatura "era perillós perquè era fosc i a més és una zona on hi ha el filat de les vaques electrificat" i va afegir que en l'activitat hi hauria "monitors que no serien titulats".